Aluhal

Aluhal huren voor een succesvol evenement

Een geslaagd evenement begint met het huren van een aluhal van Kuijf & Zn. Of het nu gaat om een (sport)evenement, bedrijfsfeest, festival of bruiloft, wij hebben een sfeervol onderkomen voor iedere gelegenheid. Een evenemententent van Kuijf is vrijstaand te gebruiken, maar kan ook tegen een pand aan geplaatst worden. Een aluhal van Kuijf & Zn heeft u ongetwijfeld gezien tijdens een van de grote festivals en evenementen zoals Awakenings, Jumping Amsterdam, KLM Open en het ABN-AMRO World Tennis Tournament.

De alu hal is te huur in verschillende maten

Wilt u een select gezelschap of een hele grote groep bezoekers onthalen? Wij hebben altijd een passende evenemententent beschikbaar. U hebt de keuze uit een breedte van 8 tot 25 meter. Dankzij het modulaire systeem kunnen wij de hallen eenvoudig aan elkaar koppelen tot de gewenste lengte is bereikt. Een aluhal met een breedte van 16 of 20 meter, die voorzien is van een hoger gedeelte, biedt ruimte voor een verhoogd podium. Ideaal als u artiesten of muzikanten wilt laten optreden.

Maak uw alu hal compleet met een vloer

Een evenemententent is nog functioneler als uw gasten niet op het gras of in het zand hoeven te staan. Vooral als er tijdens het feest gedanst moet worden, is een vlondervloer onmisbaar. Ons ervaren personeel voorziet uw feestlocatie graag van een stabiele ondergrond.