Tentvloer huren

Een tentvloer maakt of breekt elk feest of evenement. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze tentvloeren. Onze tentvloeren worden regelmatig gebruikt door organisatoren van grote evenementen zoals het North Sea Jazz festival, SAIL Amsterdam, het Zwarte Cross festival, Parkpop Den Haag of Awakenings.

Kleed uw tent aan met een vloer

Een tentvloer zorgt voor de puntjes op de i. Het verandert een simpele tent direct in een feestlocatie en zorgt ervoor dat uw gasten niet in gras, zand of modder staan.

 

Vlondervloeren

Onze vlondervloeren kunnen plat op de grond gelegd worden om looppaden, terrassen en meer mee te creëren. Een nadeel hiervan is dat de vlondervloer dan wordt zoals de ondergrond, wilt u echter een vlakke vloer dan kunnen we de vlondervloer opbouwen op een onderraam, deze vloer wordt waterpas gelegd en is ideaal voor de basis voor bijvoorbeeld een dansvloer!

 

Zwaarlastvloeren

Mocht de ondergrond erg glooien of aflopen dan kunnen wij naast houten vlondervloeren ook zwaarlastvloeren gebruiken om een waterpas gestelde vloer te creëren. De zwaarlastvloeren bestaan uit een stalen frame met hier tussen betonplex platen van 18 mm dik. Deze vloerdelen zijn uitermate geschikt als ondervloer voor tijdelijke ijsbanen, ondergrond voor sportvloeren en meer. Zie onze projecten voor voorbeelden.

Onder andere te gebruiken bij:

  • Optredens
  • Toneelstukken in de openlucht
  • Ondervloeren voor sportvloeren
  • Looppaden op evenementen
  • Kunstijsbanen
  • Ondervloer voor zwaardere objecten (maximaal 500 kg/m2)

Meer weten over tentvloeren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kosten voor een tentvloer of heeft u een andere vraag? Neem contact op. We bieden naast tentvloeren ook andere aankleding voor uw tenten, zoals meubilair, sfeerverlichting, stroomvoorzieningen en  sanitaire voorzieningen.

Vraag een offerte aan