Click edit button to change this code.

Tentvloer huren

Een tentvloer maakt of breekt elk feest of evenement. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze tentvloeren. Onze tentvloeren worden regelmatig gebruikt door organisatoren van grote evenementen zoals het North Sea Jazz festival, SAIL Amsterdam, het Zwarte Cross festival, Parkpop Den Haag of Awakenings.

Kleed uw tent aan met een vloer

Een tentvloer zorgt voor de puntjes op de i. Het verandert een simpele tent direct in een feestlocatie en zorgt ervoor dat uw gasten niet in gras, zand of modder staan. Onze vlondervloeren worden plat op de grond gelegd om looppaden, terrassen en meer mee te creëren.

Mocht de ondergrond erg glooien of aflopen dan kunnen wij deze vloeren en vloerdelen (zwaarlastvloeren) gebruiken om een waterpas gelegde vloer te leggen op een niet vlakke ondergrond. De vloerdelen zijn uitermate geschikt als ondervloer voor tijdelijke ijsbanen, ondergrond voor sportvloeren en meer. Zie onze projecten voor voorbeelden.

Onder andere te gebruiken bij:

  • Optredens
  • Toneelstukken in de openlucht
  • Ondervloeren voor sportvloeren
  • Looppaden op evenementen
  • Kunstijsbanen

Meer weten over tentvloeren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kosten voor een tentvloer of heeft u een andere vraag? Neem contact op. We bieden naast tentvloeren ook andere aankleding voor uw tenten, zoals meubilair, sfeerverlichting, stroomvoorzieningen en  sanitaire voorzieningen.

Vraag een offerte aan