Pagodetent huren voor uw speciale gelegenheid

Wilt u er echt iets speciaals van maken? Dan zijn onze pagodetenten echt iets voor u. U heeft dit tenttype met het herkenbare hoge puntdak vast regelmatig op bruiloften, beurzen en evenementen gezien. Het is een praktische en stijlvolle tent die snel staat en ook nog gekoppeld kan worden om een grote overdekte ruimte te creëren.

Trek de aandacht met een pagodetent

U kunt deze tenten gebruiken als entree aan een pand of tenthal. Uiteraard kunnen ze ook gewoon los worden geplaatst. We leveren pagodetenten in de afmeting van 5 x 5 meter met witte zeilen of raamzeilen. De tent is standaard uitgevoerd met een tent (zwaarlast)vloer. De pagodetenten kunnen ook perfect op door ons gebouwde podia worden geplaatst. Er kan hierdoor bijvoorbeeld een overdekt VIP-terras worden gerealiseerd, waarbij uw VIP-gasten over de mensen heen kunnen kijken en zich kunnen afzonderen. Onze pagodetenten zijn alleen te huren in combinatie met een tenthal, tribune of podium.

Optioneel bij te huren

  • Opritplaten (wel standaard bij tenthal)
  • Raamzeilen
  • Tapijttegels
  • Meubilering
  • Sanitair
  • Verlichting
  • Verwarming of airconditioning

Pagodetenten zijn geschikt voor vele gelegenheden

Pagodetenten zijn allrounders die overal kunnen worden ingezet. Op grote-, kleine-, culturele- en sportevenementen, beurzen en festivals. Ze zijn ideaal als entreetent, voor cateringservice, als EHBO-ruimte of als garderobe of lockerruimte. Een pagodetent is snel op- en af te bouwen en eenvoudig naar uw wensen aan te passen. Alle reden om een pagodetent te huren bij de specialisten van Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn.

Functioneel, comfortabel, chic en verzorgd

Een pagodetent is functioneel, comfortabel en geeft een chique, verzorgde uitstraling. Het is een sfeermaker die door de mogelijke koppeling in elke afmeting te realiseren is. Alle materialen die bij een pagodetent huren om de hoek komen kijken, zijn all-in verzekerd. Al onze tenten, tribunes en podia voldoen aan de strengste constructie- en brandveiligheidseisen. Pagodetenten kunnen tegen een stootje. Ze zijn zeer stevig en blijven onder alle weersomstandigheden fier overeind staan. Het tentzeil is waterafstotend en brandwerend.

Meer weten over pagodetenten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten voor een pagodetent, of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We leveren ook aankleding voor uw tenten, zoals meubilair, sfeerverlichting, stroomvoorzieningen, sanitaire voorzieningen en meer.

Vraag een offerte aan