Buitenpodiumverhuur: huur een podium voor uw festival

Als u echt iets bijzonders van uw evenement wilt maken, dan hoort daar een professionele partij zoals Verhuurbedrijf Kuijf bij. Huurt u een buitenpodium bij ons, dan zijn we altijd erg betrokken om uw evenement tot een groot succes te maken.

Huur een buitenpodium voor uw festival of evenement

Organisaties zoals Parkpop Den Haag, De Uitmarkt, SAIL Amsterdam en verschillende Bevrijdingsfestivals gingen u al voor en maakten gebruik van onze veilige, fraaie en duurzame tenten, tribunes, buitenpodia en loges.

Verschillende soorten podia inclusief begeleiding

Heeft u eerlijk advies nodig en wilt u graag horen hoe een specialist in buitenpodiumverhuur er tegenaan kijkt? Klop eens bij ons aan. Zo kunt u de juiste keuze maken voor het type podium dat perfect bij uw evenement, omstandigheden en budget past.

Doordat het bedrijf inmiddels al meer dan 90 jaar bestaat, beschikken we over 3 generaties aan kennis. Uiteraard blijven we ons ook altijd verder ontwikkelen en lopen we voorop in de modernisering van de markt.

Welk type buitenpodium huurt u?
We bieden zowel overkapte als niet-overkapte buitenpodia. Doordat wij met een uniek systeem werken waarbij podiumsegmenten uitgebreid kunnen worden, kunt u een podium in talloze verschillende afmetingen laten plaatsen.

Hellend podium huren
Een hellend podium (ook wel een ramp genoemd) wordt in de meeste gevallen gebruikt voor transport van (rollend) materieel. Een ramp kan ook uitstekend gebruikt worden als podiumentree.

Trappen erbij huren?
De trappen hebben een breedte van 1,25 meter en zijn variabel in hoogte. Daarbij worden ze geleverd met veiligheidsleuning. Hierdoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Optioneel bij te boeken

  • Ramp
  • Catwalk
  • Loadingdocks
  • Trappen
  • Afhangen met zwart doek
  • Leuning (al dan niet rondom)
  • Tapijttegels
  • Balletvloer

Onze overkapte podia

Onze overkapte podia zijn beschikbaar in een diepte van 5 en 7.50 meter, de breedte gaat per 2.50 meter. De vloerhoogte kan variëren van 1.15, 1.65 of 2.15 meter.

De overkappingen, zijzeilen en afrokking zijn altijd gemaakt van zwart pvc zeil, behalve van het 7.50 meter diepe podium bij dit podium is het mogelijk ervoor te kiezen om het zijzeil en dak-/achterzeil te vervangen door een transparante variant!

Regietoren

Mocht u de techniek willen plaatsen in een toren dan is dit ook mogelijk, deze heeft een diepte van 2.50 meter, de breedte kan weer naar wens worden aangepast per 2.50 meter. Deze kan indien gewenst ook voorzien worden van een overkapping, zodat de technici en apparatuur beschut staan voor de weersinvloeden.

Meer weten over buitenpodia?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kosten voor een buitenpodium of heeft u een andere vraag? Neem contact op.

Vraag een offerte aan