Klapkuiptribunes VIP

Bied uw gasten maximaal comfort met een klapkuiptribune VIP

Wilt u uw gasten maximaal comfort bieden tijdens een evenement? Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn. kan in plaats van hun “standaard” klapkuiptribune een nieuw soort tribune plaatsen, de Klapkuiptribune VIP. De rijen van de klapkuiptribune VIP hebben een diepte van 75 centimeter en de oploop bedraagt 20 centimeter per rij.

De vernieuwende klapkuiptribune VIP biedt vele aantrekkelijke voordelen: uw publiek heeft meer beenruimte én meer doorloopruimte. Bovendien heeft de tribune een stijlvolle uitstraling.

Deze nieuwe klapkuiptribune kan ook worden voorzien van luxe VIP-stoelen in plaats van de standaard kunststof klapkuipjes. Deze chique stoelen hebben een zachte rugleuning en zitschaal. Dit geeft extra glans aan uw event en biedt nog meer zitcomfort!

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag om uw happening tot een ongeëvenaard succes te maken.

Vraag een offerte aan

Optioneel bij te huren

  • Overkapping
  • Afhangen met zwart doek (binnenevenementen)
  • Regieplateau in tribune bouwen
  • Onderdoor opgangen
  • Achtertrappen, met en zonder plateau
  • Tribune 0,50 of 1,00 meter omhoog gebracht
  • Voorzijde tribune afzetten met VIP-schotten

Meer beenruimte en doorloopruimte en een luxe uitstraling

Het familiebedrijf A. Kuijf & Zn. (al vier generaties) toont hiermee aan dat het veel méér is dan een tentenverhuurbedrijf. Er is continu oog voor innovatie. Alle knowhow en jarenlange ervaring is gebruikt voor het in eigen beheer ontwerpen en ontwikkelen van een klapkuiptribune VIP. Een tijdelijke zittribune die extra ruime biedt en een mooiere look heeft. De doorloop tussen 2 rijen van de tribune is met 5 cm verdiept. Er is per rij dus 5 cm meer zitruimte, dit maakt een groot verschil! Denkt u maar eens aan de stoelen met extra beenruimte in een vliegtuig. Met een paar centimeter meer, zit u een stuk comfortabeler.

Extra ruimte klapkuiptribune VIP niet ten koste van aantal zitplaatsen

U biedt uw klanten en bezoekers met de unieke klapkuiptribune VIP extra zitcomfort, zonder dat de extra ruimte ten koste gaat van het aantal zitplaatsen dat kan worden gecreëerd. Als deze tribune op een overdekte locatie 20 rijen hoog wordt opgebouwd, is er slechts 1 meter meer diepte nodig om deze tribune te kunnen plaatsen ten opzichte van een standaard klapkuiptribune. In de praktijk zijn er maar weinig locaties waar een meter meer of minder iets uitmaakt, in het uitzonderlijk geval dat dit wel zo is, heeft Kuijf nog andere tribuneopties in het brede assortiment.

Tribune voldoet aan alle wettelijke eisen, met voldoende opgangen

De (luxe, zachte) stoelen op de klapkuiptribune VIP hebben een robuust frame en soepel scharnierend opklapmechanisme. Zodra de bezoeker opstaat, gaat de zitting langzaam omhoog. Dit garandeert een goede doorloop. Uw gasten hebben ruime zit- en beenruimte. De innovatieve tribune wordt volgens de wettelijke normen gebouwd, met voldoende opgangen.

Meer informatie, advies of een offerte voor een klapkuiptribune VIP

A.Kuijf & Zn. is al ruim 90 jaar het toonaangevende verhuurbedrijf in tenten, podia en tribunes, drie onmisbare ingrediënten voor uiteenlopende evenementen in Nederland en België. Events, van klein tot groot, van sport- of cultuurevenementen tot bedrijfsevenementen. U wordt volledig ontzorgd dankzij ons all-in concept. Wij verhuren ook bijbehorende accessoires en aankleding.

Heeft u vragen of verzoeken over onze klapkuiptribune VIP? Bel (+31 172 – 408 231), e-mail (info@kuijf.nl) of gebruik het contactformulier. Of vraag direct een vrijblijvende, gratis offerte voor een tribune, tent of podium aan.

Vraag een offerte aan