Click edit button to change this code.

Klapkuiptribunes huren

Wilt u comfort bieden aan het publiek, dan kiest u voor de klapkuiptribune. Zodra de bezoeker opstaat, klapt de zitting omhoog. Dit systeem zorgt voor een goede doorloop. Lees verder over de mogelijkheden.

Nieuwe Klapkuiptribune Type 75

Verhuurbedrijf Kuijf is altijd bezig met het vernieuwen of verbeteren van hun verhuur-arsenaal op het gebied van tenten, tribunes en podia.

Na de aanpassingen van onze huidige Klapkuiptribune met luxe Theaterstoelen, het vervangen van de blauwe klapkuipjes door antraciet kleurige en bij de bankentribunes het vervangen van de donkergroene houten zitbanken door kunststof licht grijze exemplaren, hebben wij een compleet nieuwe Klapkuiptribune ontwikkeld!

Deze nieuwe Klapkuiptribune is helemaal opnieuw vanaf eigen tekentafel ontworpen en door ons ontwikkelt. De spanten, loopplanken, hekken en stoelen zijn allemaal anders dan het wel bekende systeem en niet uitwisselbaar.
Hierdoor kwamen door de vele prototypen verschillende problemen aan het licht welke stap-voor-stap werden opgelost en resulteerde in een nieuwe tribune waar vanaf mei 2019, 3.000 zitplaatsen van gebouwd kunnen worden.

Waar Kuijf al jaren ongeëvenaard in blijkt te zijn o.a. de snelheid van op- en afbouw en de hoeveelheid materiaal dat per vracht vervoert kan worden waren zeer belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden moest worden. Ook het comfort voor de gasten op de tribune en de uitstraling waren zeer belangrijk, alsmede de huidige regelgeving omtrent tijdelijke tribunes.

Al dit alles resulteerde in deze volledig uit kunststof en aluminium bestaande tribune, de rijdiepte bedraagt 0.75 m. en het hoogteverschil per rij bedraagt 0.20 m. De spanten zijn er op dit moment alleen nog per 6 rijen diepte, dit gaat zeker veranderen maar zal in de toekomst gebeuren (hetzelfde geldt voor de overkapping en de mogelijkheid tot het bouwen in bochten).

Eén van de grote voordelen is het zitcomfort van de nieuwe klapkuipstoel en de loopruimte tussen de rijen, tevens zijn standaard de openingen dicht onder de stoelen!

Optioneel bij te huren

  • Afhangen met blauw zeil (binnen- en buitenevenementen)
  • Afhangen met zwart doek (binnenevenementen)
  • Regieplateau in tribune bouwen
  • Onderdoor opgangen
  • Achtertrappen, met en zonder plateau
  • Tribune 0,50 of 1,00 meter omhoog gebracht

Meer weten over klapkuiptribunes?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kosten voor een staantribune of heeft u een andere vraag?  Neem contact op.

Vraag een offerte aan