Click edit button to change this code.

Podiumverhuur bij Kuijf

Als het om podiumverhuur gaat, zit u bij Kuijf zeker op de eerste rang. Of uw evenement nu binnen of buiten wordt gehouden, wij zorgen altijd voor een podium dat perfect past. Onze podia worden opgebouwd met het veilige en solide Layhersysteem, waarmee alle denkbare opstellingen te realiseren zijn. Onze ervaren professionals bouwen het door u gehuurde podium in rap tempo op en bouwen het na afloop ook snel weer af. Zo zorgen wij ervoor dat uw muziekfestival, sportevenement of dorpsfeest op rolletjes verloopt. We bieden tevens buitenpodia met overkappingen, zodat het optreden zelfs bij regenachtig weer door kan gaan.

Podiumverhuur voor iedere gelegenheid
Wilt u een podium huren voor een concert of een outdoor festiviteit? Bij Kuijf hebt u altijd de mogelijkheid om er diverse aanvullingen bij te huren. Kies bijvoorbeeld voor een hellend podium (ramp) dat gebruikt kan worden als handige entree. Een catwalk en loadingdocks behoren ook tot de mogelijkheden. Al onze podia zijn naar wens af te werken met één of meerdere trappen, leuningen, afrok, balletvloer en tapijttegels. Ook voor het huren van constructies als toegangsbruggen, entreepoorten, reclameborden en videowanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Een veilig podium huren bij de specialist
Al drie generaties lang is Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn. een vertrouwd gezicht op de grote én kleine evenementen die in Nederland en België georganiseerd worden. Naast podia kunt u bij ons namelijk ook terecht voor het huren van tenten en tribunes. Wij verhuren eigenlijk alle benodigdheden om uw feest, sportevenement of bedrijfsfeest succesvol te laten verlopen. Zo worden onze materialen al vele jaren gebruikt bij bekende evenementen als Awakenings, Jumping Amsterdam, KLM Open en het ABN-AMRO Tennistoernooi.

Leg uw speciale gasten extra in de watten
Verwacht u hoog bezoek? Laat uw vips dan plaatsnemen op een apart podium. Of huur een speciale vip-loge. De vloerhoogte van een vip-loge kan variëren van 0.45 meter tot een hoogte van maximaal 5 meter. Uw gewaardeerde bezoekers genieten dan zeker van een onvergetelijke ervaring. De vip-loges die wij verhuren zijn standaard uitgevoerd met trappen en een hekwerk. Tegen een meerprijs kan het hekwerk worden uitgerust met een geplooide afrokking. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van podiumverhuur? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.