Dinsdag 7 december 2010 was het weer zover. Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn. BV heeft de tribunes voor het Kerstcircus in Ahoy weer gebouwd, eigenlijk moeten we zeggen één tribune die door midel van 2 bochten een uitstraling heeft van meerdere tribunes. Deze klapkuip tribune geeft zitmogelijkheid aan bijna 4.000 bezoekers en bij de bouw is ook rekening gehouden met mindervaliden. Wij hebben voor de tribune een verhoogd plateau gebouwd inclusief een oprit en ruimte voor een eventuele begeleider.

Voor de snelle doorstroom van mensen voor en na de show hebben wij de tribune voorzien van zogenaamde onderdooropgangen. Hierdoor kunnen mensen in plaats van alleen aan de voorkant, de tribune ook aan de achterkant betreden. De trapgaten en de achterkant van de tribune worden natuurlijk veilig afgezet met waardoor er geen valgevaar is.

De torens voor de volgspots en het plateau voor de regie, respectievelijk 5.60 meter en 6.20 meter hoog, zijn ook door ons gebouwd. Deze dienen – vanzelfsprekend – stabiel en veilig te zijn, wat voor ons geen probleem is.