Het KLM Open-evenement is onderdeel van de European Tour. Het toernooi wordt ondersteund door de partners KLM, Deloitte en ABN AMRO en wordt georganiseerd door TIG Sports. Dit evenement is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland en is in 2012 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot het meest duurzame golftoernooi van Europa.

Verhuurbedrijf Kuijf bouwt al een aantal jaar alle tribunes en podia op het golfterrein. Zowel in Hilversum als Zandvoort hebben wij bijgedragen aan de realisatie van dit evenement. De locatie, is zoals de meeste golfbanen, niet de makkelijkste plek voor tribunes. Verhuurbedrijf Kuijf is dan ook bijna 2 weken bezig met de opbouw van de tribunes. Vooral de hoogteverschillen in het landschap waren een hele uitdaging. Door de jarenlange ervaring en deskundigheid van het personeel stonden de materialen er perfect bij.